Vi er et globalt byrå med nordiske røtter

Vi hjelper deg med å skape forandring ved å skjære gjennom støyen. Vi finner og formidler de menneskelige sidene av historien du ønsker å fortelle. Vi bruker journalistisk metode og lager ekte innhold som faktisk fungerer.

Employer branding

Kampen om talentene er nådeløs. Vi hjelper deg med å lage employer branding-strategi og kampanjene du trenger for å finne de beste medarbeiderne! Trykk for å lese mer.

Filmproduksjon

Folk foretrekker film! Vi lager alt fra små produksjoner til egne kanaler til større prosjekter for TV og web. Trykk for å se priser og eksempler.

Analyse

Vi analyserer atferd, kommunikasjonskanaler, varemerke, kilder til trafikk, budskap og trender. Vår innsikt fører til konkrete handlingsplaner for effektiv kommunikasjon.

Historiefortelling

Spoon er overbeviste om at virkeligheten overgår fiksjonen. Hele tiden. Vi hjelper våre oppdragsgivere å fortelle virkelige historier som er underholdende, inspirerende og skaper forandring.

Distribusjon

Arbeidet er ikke ferdig når ditt innhold er publisert – det er da den starter. Vi sporer, måler og analyserer spredningen, og sikrer at ditt innhold får maksimal distribusjon.

Podkast

Som podkast-leverandør med tidligere NRK-folk i staben, kan vi ta ansvaret for alt fra teknisk produksjon til totalansvar for konsept, innhold og publisering. Trykk for å lese mer.

Digital konferanse

Vi hjelper deg med å arrangere digital konferanse, frokostmøter eller ulike lanseringer fra vårt studio i Oslo sentrum. Sammen hjelper vi deg med gjennomføring, dramaturgi, innhold, deltakerengasjement og teknikk.