Home page link.
Svenska Engelska

Er det hos dere det brenner?

“Er det hos dere det brenner?”, spurte en venninne på telefon. Jeg var på stranda, det var en varm, solfylt søndag ettermiddag i juni og jeg kunne se røyksøylen inne i byen fra der jeg satt.

Publisert

9. juli 2023

Det tok ikke lang tid før flere meldinger rant inn. Etter noen minutter med intens nyhetslesing, studering av bilder og live video, var det bare å innse: Ja, det er hos oss det brenner. Brannvesenet sa tidlig at de ikke trodde det var noen i bygget. Men mine skuldre var høye helt til vi hadde fått kontakt med alle våre ansatte som hadde vært innom på jobb den søndagen. Og fra vi fikk definitivt beskjed om at ingen personer var involvert, endret brannen seg fra en katastrofe til en krise.

Dette er tre uker siden, det føles som det dobbelte. Men som dere vet, i kriser får man jo også virkelig se hva som bor i folk. Og disse ukene har gjort meg ekstra stolt over mine kolleger. Allerede mandag morgen, mens det fortsatt brant, var vi i gang med kundemøter og ute på videoopptak. Den dagen var vi samlet i et stort møterom på The Hub. Vi jobbet, debriefet, spiste lunsj sammen og fulgte med på redningsarbeidet. Vi har opprettholdt all planlagt aktivitet og produksjon inn mot sommeren fra hjemmekontorene og veldig mange lånekontor og møterom rundt i byen.

Vi fikk umiddelbart gode ønsker og tilbud om møterom, kontorplasser, klippe-stuer, og lån av utstyr fra kunder, samarbeidspartnere og til og med “byrå-konkurrenter”. Det var helt rørende. Tusen hjertelig takk alle sammen!

Vi har også hatt kontakt med ALLE næringseiendomsmeglerne i Oslo og noen utenfor byen også. For en hyggelig og hardtarbeidende gjeng! Vi har sett på mer enn 20 flotte alternativer, men nå har vi landet hos Rebel i Universitetsgata 2 . Et fantastisk innholdsrikt hus hvor vi skal jobbe side om side med tech-bedrifter og andre kreative miljøer. Vi er betatt av både huset og av Rebel-gjengen og gleder oss veldig til å invitere både kunder og samarbeidspartnere på innflyttingsfest og faglige arrangementer utover høsten.

Nå går vi inn for landing og lading og tar sommerferie hele gjengen. Vi er tilbake fra 1. august, toppmotiverte og med stor arbeidskapasitet. Hvis du ikke kan vente med å booke oss – ta kontakt med meg så kan vi planlegge møter og eventuell oppstart på produksjoner straks over ferien.

Riktig god sommer!

Hilsen Siv Tonje og resten av gjengen i Spoon.

https://spoonagency.no/wp-content/uploads/2023/11/spoon-portrett-previews-BW-28.jpg

Siv Tonje Solfjeld

Byråleder

siv.tonje.solfjeld@spoonagency.no 913 58 541