Home page link.
Svenska Engelska

Om Spoon

Spoon er et strategisk og kreativt kommunikasjonsbyrå som jobber i krysningspunktet mellom journalistikk og markedsføring. Vårt opphav er redaksjonelt og kjernen i vårt arbeid er å skape forandring gjennom god historiefortelling og treffsikker distribusjon. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sette tydelige mål, forstå kundens målgrupper og lage kreativ kommunikasjon som treffer riktig person i riktig øyeblikk.

Kontakt oss

Spoon i tall

Grunnlagt

0

Antall medarbeidere i Norden

0

Antall kontorer

0

Få påfyll til markedsarbeidet

Dette gjør vi

Spoon har levert strategi og innsiktsarbeid, kreative konsepter, innholdsmarkedsføring og design for små og store merkevarer i alle sektorer siden 1998. Vi er rundt 40 engasjerte medarbeidere i Oslo, og vi har kontorer i Stockholm, Gøteborg og London.

Vi liker å jobbe tett med kundene våre. Vi er eksperter på kommunikasjon, oppdragsgiverne er eksperter på sin virksomhet. Resultatene blir alltid best når vi jobber dedikert og langsiktig sammen.

Mer om våre tjenester

Dette tror vi på

Vi tror at tillit, mot og engasjement skaper store ideer og solid innhold. Tillit til oss selv, til hverandre og til våre kunder. Vi har mot til å kjempe for det vi tror på, til å være ærlige og til å hjelpe oppdragsgiverne våre med å finne det vi mener er de beste og mest effektive løsningene. Vi har dessuten høye ambisjoner på vegne av kundene våre og deler deres engasjement. Det krever også nysgjerrighet og kontinuerlig læring. Vi byr på egen kunnskap og er alltid åpne for ny innsikt fra andre. På den måten vil vi bidra til positiv endring, framskritt og et bedre samfunn.

Les mer om å jobbe i Spoon

Nok om oss

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kontakt oss