Home page link.
Svenska Engelska

Spoon-talent blir leder i nytt byrå i Norge

Distribusjons- og performancebyrået Trickle etablerer seg i Oslo og har valgt supertalentet Helene Kvernaas (25) til å lede an.

Publisert

16. februar 2022

Trickle er en del av det medarbeidereide, nordiske byrånettverket People People People (PPP) som allerede er etablert i Oslo med Spoon og OhMy!. Trickle har fra før kontorer i Stockholm, Gøteborg og Luleå og er nå på plass i Oslo og snart i Helsinki.

– Vi vokser raskt og har lett en stund etter noen som kan lede an i satsingen i Norge. Det var byråleder i Spoon som foreslo at jeg skulle ta en prat med deres performancerådgiver Helene Kvernaas, sier Ludvig Olsson, CEO i Trickle.

– Kombinasjonen av solid utdannelse innen business og markedsføring, hands on performance-kompetanse og ikke minst svært gode referanser fra Spoon gjør at det var en no-brainer å ansette Helene som vår nye Oslo lead, fortsetter Olsson.

Helene Kvernaas begynte på deltid i Spoon for fire år siden mens hun fortsatt var student i markedsføringsledelse ved BI. Etter fullført eksamen ble hun fast ansatt for å jobbe med både performance og innholdsproduksjon. Nå blir det også mer ledelse og forretningsutvikling på Kvernaas, og byråleder i Spoon Siv Tonje Solfjeld ser frem til videre samarbeid.

– I People People People har vi ambisjoner om at både unge og erfarne skal kunne gjøre sitt livs jobb. Jeg er stolt av at vi tør å satse på unge talenter på tvers av byråene og gleder meg veldig til å få Helene som lederkollega i byrågruppa, sier Solfjeld.

Jeg er stolt av at vi tør å satse på unge talenter på tvers av byråene.

– Siv Tonje Solfjeld, byråleder, Spoon Norge

Spoon og Trickle samarbeider allerede i dag om flere kunder og har ambisjoner om å utvikle dette samarbeidet videre. Spoon jobber med strategier, konseptutvikling og innholdsproduksjon, mens Trickle er eksperter i å distribuere innholdet slik at det blir sett av de riktige folkene til riktig tid. Basert på kontinuerlig analyse blir budskapene presist målrettet og skreddersydd de ulike plattformene.

– I Spoon har jeg jobbet like mye med digital innholdsproduksjon og sosiale medier som med performance. Jeg tror det er en kjempefordel når jeg nå skal utvikle Trickle og få inn flere kunder fra det norske markedet. Jeg vet hva slags innhold som funker når og hvor, sier Helene Kvernaas

I Trickle får Kvernaas et større performancemiljø å trekke veksler på, i første omgang i Sverige, men hun har ambisjoner for byrået i Oslo også.

– Har du lyst til å jobbe sammen med oss og være med på å forme og sette ditt preg på et helt nytt performance-miljø, er det bare å ta kontakt, sier Kvernaas.

https://spoonagency.no/wp-content/uploads/2023/11/spoon-portrett-previews-BW-28.jpg

Siv Tonje Solfjeld

Byråleder

siv.tonje.solfjeld@spoonagency.no 913 58 541

Del på sosiale medier

LinkedIn Facebook