Tjeneste

Employer branding

Kampen om talentene kan være tøff. Flere og flere arbeidsgivere jobber systematisk med employer branding, eller arbeidsgivermarkedsføring, for å lykkes.

Hvordan fremstå som en attraktiv arbeidsgiver?

Du skal ikke tiltrekke deg alle, bare akkurat de som er riktige. Planen for hvordan du skal fremstå attraktiv for de rette folka må springe ut fra din virksomhet, kultur og historie. Jakten på den perfekte arbeidstaker starter i kjernen av din virksomhet.

God employer branding er nemlig tett knyttet til overordnet strategi og er en integrert del av virksomhetens intern- og eksternkommunikasjon. God employer branding starter alltid med spørsmålet: Hva er VI gode på? Hva ved vår bedrift, vår kultur, vår kompetanse og våre goder kan vi kommunisere? Ut fra dette kan du formulere ditt medarbeiderløfte og treffe potensielle kandidater som oppfatter nettopp disse fortrinnene som viktige. Fordi god employer branding ikke løses med skippertak eller enkeltstående kampanjer, er innholdsmarkedsføring et godt egnet verktøy for bedrifter som tenker langsiktig når de skal rekruttere, beholde og engasjere sine ansatte. Det handler om å bruke godt innhold som treffer riktig målgruppe til rett tid i rett kanal.

Har du en employer branding-strategi eller -plan, kan vi hjelpe deg med å sette den ut i livet med engasjerende og treffsikker kommunikasjon.

Trenger du hjelp til å lage planen eller strategien? Da kan vi også bidra. Vi har velprøvde prosesser som vi tilpasser til din virksomhets størrelse og behov.

Send oss en e-post på hei@spoonagency.no!