Tjeneste

Redaksjonell design

Spoon er et byrå med teft for redaksjonell design, både digitalt og på papir. Vi utvikler konsepter, innhold og design som skaper resultater for våre kunder, og som er belønnet med flere norske og internasjonale priser. Vi har blant annet utviklet strategi, konsept og design for noen av de største magasinene i Norge, som Dagbladet Magasinet, VG Helg og A-magasinet.

Magasin

I dag produserer vi magasiner for kunder som BI, Norges Røde Kors, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Kongsberg Gruppen og NAF.

Prosess
For å sikre et best mulig resultat for våre kunder, følger alle våre designprosjekter den samme prosessen:

  • Hvorfor gir dere ut magasin?
  • Hvordan måler dere suksess?
  • Hvem er leserne?
  • Hva er deres ønsker og behov?
  • Hva brenner vi for? Hva slags innhold kan dere gjøre bedre enn alle andre?
  • Hvordan kan vi best presentere dette innholdet på en attraktiv og pedagogisk måte?
  • Hvordan organiserer vi oss på en måte som sikrer høy kvalitet og rasjonell produksjon?

God forankring er avgjørende for å kunne oppnå suksess. Vi foretrekker å jobbe tett med kunden og utvikle produktet i fellesskap. Vi brenner for redaksjonelt innhold som engasjerer, og godt innhold fortjener godt design.

Foto

I Spoon har vi dyktige inhouse-fotografer og ikke minst et bredt nettverk av fotografer rundt omkring i landet. Nå som alle har blitt fotografer, er det kanskje viktigere enn noensinne å vite når man «bare skal ha et bilde» og når man skal ha foto som løfter din kommunikasjon, inspirerer og engasjerer målgruppen og gjør at du skiller deg ut i mengden.

Tekst

I Spoon er vi mange som kommer fra journalistikken, og tekst er vårt viktigste arbeidsverktøy. Vi skriver artikler, manus, kronikker, tekster til sosiale medier og til melkekartonger. I tillegg til egne ressurser, har vi et stort nettverk av journalister og tekstforfattere. .