Tjeneste

Digital design

Våre digitale løsninger er bygget på innsikt, god informasjonsarkitektur og brukervennlighet. Vi tror på en prosess hvor oppdragsgiveren er involvert fra start til slutt med små forankringer underveis. På den måten kvalitetssikrer vi løsningen underveis og avdekker eventuelle uforutsette behov i god tid før lansering.

En hyggelig gjeng med kloke hoder

I Spoon er vi rådgivere, SEO-eksperter og designere med UX og UI-kompetanse som analyserer, kartlegger målgrupper og tydeliggjør behov før vi starter.

Hos oss har vi ikke utviklere under samme tak, men benytter oss av erfarne utviklingsmiljøer i nabolaget eller vårt eget søsterselskap Oh My (som har utviklet dette nettstedet, basert på Spoons design).

Vi kan lage velfungerende nettsteder, men dersom ingen finner frem til de har man ikke oppnådd mye. Derfor har vi SEO-rådgivere og performance marketing-team, som hjelper med å skape trafikk til løsningene etter at de er lansert. Våre redaktører og innholdsprsodusenter kan også bistå med publisering og flytting av innhold til nytt nettsted.

Publiseringssystem (CMS)

Ulike behov krever ulike publiseringssystemer. De fleste av våre løsninger er bygget på CMS-er som Wordpress og Craft, men vi har også erfaring med publiseringsløsninger som Episerver, Umbraco og Wagtail (som dette nettstedet er bygget på) for sider som krever dette.

Nettsider som alle kan bruke

I Spoon er vi opptatt av universell utforming, prototyping og brukertesting. Vi vil gjøre nettsiden så brukervennlig som mulig. Derfor lager vi en prototype av nettsiden og brukertester den før vi begynner å kode. Da kan vi avdekke problemområder som er vanskelig å forutse.

I tillegg er vi opptatt av at alle besøkende og brukere skal få oppleve innholdet på samme måte. Vi sørger for at tekst og designelementer har god nok kontrast, at lenker er tydelig merket og at bilder kan bli oppført med alt-tekst (alternativ tekst).

Vi designer og utvikler i henhold til lovpålagte krav om universell utforming, med responsivt design tilpasset mobile enheter.