Home page link.
Svenska Engelska

Digitale konferanser og podkast / Studio & Innspilling

Vi har et eget studio til direktesendte digitale konferanser, frokostseminarer og webinarer. I tillegg til å ordne alt det praktiske og den tekniske avviklingen av sendingen, kan Spoon bidra med rådgivning, konsept- og programutvikling til digitale arrangementer. Vi produserer også ofte innhold til sendingene, for eksempel videoinnslag.

Kontakt meg om din neste konferanse

https://spoonagency.no/wp-content/uploads/2023/11/1.png

Trond Svilosen

Forretningsutvikler

trond.svilosen@spoonagency.no 901 63 969

Vi har et streamingstudio som brukes til direktesendte digitale konferanser, frokostseminarer, workshops og webinarer. Her kan vi også gjøre opptak av presentasjoner eller korte intervjuer.

I tillegg til å ordne alt det praktiske og avvikling av sendingen, kan Spoon bidra med rådgivning, konsept- og programutvikling til digitale arrangementer.

Vi har et dedikert podkast-studio med moderne duppedingser og flinke folk. Vi kan bistå med ren teknisk avvikling, eller vi kan ta totalansvaret for konsept, innhold og publisering.

  • studio rebel spoon
  • studio rebel spoon
  • studio rebel spoon
  • studio rebel spoon

Dette er vi gode på

Digital konferanse

Direktesending gir en særegen dynamikk og energi. Det er også her vi kan legge til rette for interaktivitet og umiddelbar respons fra seerne. I vårt studio på St. Olavs Plass har vi flerkameraproduksjon, green screen og ellers alt som trengs av teknisk utstyr og erfarent personell. Studiooppsettet er fleksibelt og kan rigges etter behov. Vi tilbyr å vise presentasjonen simultant med opptaket i en såkalt butterfly, også kjent som bilde i bilde. De som står foran kamera kan få se sin egen presentasjon og presentasjonsnotater på egen monitor underveis.

Innhold til sendingen

Vi anbefaler å variere mellom ferdigprodusert innhold og direktesendt konferanse. Spoon kan hjelpe til med tilrettelegging og eventuell redigering av pre-produsert videoinnhold. Våre videoprodusenter kan bidra med å filme og klippe foredrag, gjøre intervjuer eller lage små reportasjer. Om du vil ha hjelp med markedsføringen av arrangementet i forkant, kan våre innholdsprodusenter og distribusjonsspesialister hjelpe til. Dersom du vil ta opp og redigere i etterkant, eller kanskje hente ut høydepunkter for å kunne bruke i dine digitale kanaler, har vi rådgivere og produsenter til det også.

Programledelse

Noen kunder har alt klart og trenger bare teknisk avvikling. Andre ønsker seg kanskje en programkomité, en programleder, en kontaktperson eller en innholdsrådgiver. Vår erfaren er at en erfaren programleder bidrar til fremdrift og en rød tråd i sendingen. Programleder gir også god støtte og ekstra trygghet til møtedeltakere og foredragsholdere. Vi har tett kontakt med svært profesjonelle og erfarne programledere som kan stille opp for å løfte sendingen.

Grafikk

Designerne våre bidrar gjerne med å tilpasse bilder og tekst i presentasjoner slik at budskapet kommer tydelig frem til seerne – uansett hvordan de velger å se sendingen. I tillegg produserer vi gjerne spesialtilpassede vignetter, supringer, infografikker og animasjoner til ditt digitale arrangement for å løfte det til neste nivå.

Podkast

Vi har et dedikert podkast-studio med moderne duppedingser og flinke folk. Vi kan bistå med ren teknisk avvikling, eller vi kan ta totalansvaret for konsept, innhold og publisering. Det er også mulig å ha med sin egen produsent og kun leie studio og tilhørende utstyr. Podkast-studioet ligger sentralt i Oslo sentrum og har både sittegrupper, møterom, kaffe og wifi til deg og dine gjester.