Kurs og arrangementer

Kurs og arrangementer

I Spoon tror vi på at delt kunnskap gir mer kunnskap! Våre dyktige ansatte holder kurs og innledninger, og vi arrangerer seminarer hvor vi inviterer flinke folk og deler det vi kan selv.

Følg med her for neste arrangement.

25 august tiktokseminar.jpg

FULLT! Bli med på gratis TikTok-seminar torsdag 25 august

  • Arrangør: Spoon & Trickle
  • Hvor: Kulturhuset (Youngs gate 6, 0181 Oslo)
  • Når: 25. august, 08:30 - 10:00

Arrangementet er fullt! Meld deg på venteliste.

Vi tror at delt kunnskap betyr økt kunnskap. Derfor holder vi seminarer og arrangerer arrangementer om saker som angår kommunikasjon i alle former.

Det er Norges raskest voksende sosiale plattform og har allerede nesten én millioner aktive brukere. Globalt: én milliard. TikTok er med andre ord ikke lenger bare en kanal for unge som danser – tvert imot er det et sted hvor merkevaren din bør være synlig. Men nye plattformer er ofte forbundet med mange spørsmålstegn. Er kanalen virkelig noe for merkevaren vår? Er målgruppene våre der? Og i så fall, hvordan når vi dem?

Og kanskje aller viktigst: Hvordan skal vi sørge for å ikke drite oss ut?

Du får svar på disse spørsmålene – og litt mer – på Spoon og Trickles felles frokostseminar 25. august kl. 08.30.

Liv Tone Otterholt er innholdsprodusent i Spoon og har det siste året jobbet daglig med TikTok for byråets største kunde. Liv Tone forteller alt hun har lært – hva som fungerer og hva som ikke fungerer, samt helt praktiske tips til bruk av kanalen.

Helene Kvernaas, Oslo Lead i distribusjonsbyrået Trickle, har jobbet tett med Liv Tone fra start, både med produksjon og distribusjon på TikTok. Helene går gjennom alt du noen gang har ønsket å vite om annonsering på TikTok, og hennes beste tips for å lykkes som merkevare i kanalen. Helene vet hvem som er på TikTok og hvordan man når dem.

Velkommen til oss!

Obs: Vi har begrensede plasser. Meld deg gjerne på frokostseminaret allerede nå, så minner vi deg på det når det nærmer seg ☺

Arrangementet er fullt, men du kan melde deg på venteliste.

Påmelding

Noe gikk galt, prøv på nytt.

Takk

Så kult! Vi sees!