Kurs og arrangementer

Kurs og arrangementer

I Spoon tror vi på at delt kunnskap gir mer kunnskap! Våre dyktige ansatte holder kurs og innledninger, og vi arrangerer seminarer hvor vi inviterer flinke folk og deler det vi kan selv.

Følg med her for neste arrangement.

18 juni Marte og Torfinn foran Spoon-logo.png

Webinar: anvendt atferdsvitenskap

  • Arrangør: Spoon
  • Hvor: Webinar
  • Når: 18. juni, 09:00 - 10:00

Det er slitsomt å tenke, og det tar for lang tid. For å rekke å ta 35.000 beslutninger om dagen, bruker vi mentale snarveier. Denne intuitive, automatiserte måten å ta beslutninger på er ofte forutsigbar irrasjonell. Atferdsvitenskap hjelper oss å forstå hvorfor vi tenker som vi tenker, føler som vi føler – og ikke alltid gjør som vi burde.

Som kommunikatører og markedsførere har vi stor nytte av å kjenne til grunnprinsippene for atferdsvitenskap, og å lære hvordan vi kan ta i bruk disse prinsippene i vårt daglige arbeid. Kunnskapen kan brukes til å skape endringer både både internt og eksternt, men også til forretningsutvikling. I Spoon samarbeider vi med Coglode, som har utviklet et rammeverk og verktøy som gjør det enkelt og morsomt å bruke prinsipper fra atferdsvitenskapen i kommunikasjon og markedsføring.

I dette webinaret får du:

Treffe Jerome Ribot, grunnlegger av Coglode, som gir deg en innføring i sine «Nuggets.

Høre fra Shelley Hoppe, byråleder i Spoon London, der de har integrert atferdsvitenskap i arbeidet for de fleste av sine kunder.

En innføring fra seniorrådgiver Torfinn Solbrekke om hvordan du kan bruke atferdsvitenskap i research og kreative prosesser.

Påmelding

Noe gikk galt, prøv på nytt.

Takk!

Så kult! Vi sees!