Utfordring:
Lindorff kom til Spoon for å lage digital ledersamling for lederne i Sverige og Norge. De tradisjonelle ledersamlingene måtte erstattes fordi pandemien forhindret reising og fysiske treff. Lindorff ønsket å lage en interaktiv ledersamling over to dager, den første dagen felles med norske og svenske ledere.

Løsning:
I samarbeid med oppdragsgiverne i HR-avdelingen planla Spoon innhold og sendeplan, laget mange ulike innslag og avviklet ledersamlingene fra sitt studio. Samlingene var to direktesendinger over fire timer, med innlagt gruppearbeid og pauser. I planleggingen tok vi høyde for at samlingen skulle like mye inspirere som informere, innslagene skulle være korte nok til å bevare oppmerksomheten, og nære nok til å gi en følelse av et felleskap.

Resultat:
Deltakerne gav svært god feedback på både innhold og presentasjon i sin feedback til arrangørene.

«Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Spoon. Vi hadde svært kort tid på oss, men opplevde dem dyktige og profesjonelle, de tok ansvar og fulgte tett opp, kom med gode og konstruktive innspill og forslag, og loset oss trygt i havn med en meget vellykket samling. Evalueringene og tilbakemeldingene på samlingen var kjempegode, og vi var veldig fornøyde.»
Marianne Stokke, HR-business partner Lindorff

Vil du vite mer om dette prosjektet?

TROND_SVILOSEN_SPOON.jpg

Trond Svilosen

Forretningsutvikler

Relaterte jobber