Utfordring

VegMe er et nytt og innovativt plantebasert alternativ fra BAMA, som har som mål om å vokse stort og drive vegetarkategorien i det norske dagligvaremarkedet fremover. De har flere års erfaring i Sverige allerede, der den plantebaserte trenden etablerte seg mye tidligere. I Norge består denne kategorien i dag av mange små og fragmenterte merkevarer, men VegMe skiller seg ut ved at de tilbyr ferske vegetarprodukter og har et ekstra stort fokus på å utvikle matvarer med gode smaker.

Løsning

For å bygge opp VegMe som merkevare og øke den generelle kunnskapen om plantebaserte proteiner, bygger Spoon opp et innholdsunivers rundt VegMe. Vi har gjennomført en større strategiprosess, som inkluderer både kvalitative og kvantitative målgruppeundersøkelser, og SEO-arbeidet er tett knyttet opp mot konsept og løpende innholdsproduksjon.

Vi er kontinuerlig til stede i sosiale medier, både med organisk og betalt innhold samt community management. I tillegg jobbes det direkte opp mot dagligvarekjedene som har produktene i sortiment, og sendes ut PR-materiell i forbindelse med nyhetslanseringer.

På månedlig basis når vi den ønskede andelen av målgruppen gjennom Facebook/Instagram alene, øvrige sosiale og betalte kanaler kommer i tillegg til dette.

Vil du vite mer om dette prosjektet?

INGER_MARIT_SAEBY_SPOON.jpg

Inger-Marit Knap Sæby

Seniorrådgiver og kundeansvarlig

Relaterte jobber