Blogg

Spoon (gift)wrapped: Dette er de mest leste sakene i 2022

Publisert 16. desember

spoonwrapped_utekst_web.jpg
Vi ser tilbake på et innholdsrikt og interessant år og har samlet våre mest leste saker fra 2022.

1: Dette er SEO-trendene som gjelder nå

Det er stadig noe nytt å henge med på i SEO-verden, og i høst lanserte Google en stor oppdatering. I et hav av do’s and dont’s har innholdsrådgiver Marthe plukket ut de sju nyttigste trendene innen SEO akkurat nå.

Les den her!

2: Fem tips til hvordan du lager korte videoer til sosiale medier

Korte videoer til reels på Instagram og TikTok er vanskeligere enn det ser ut til. Men det er verdt å bruke tid på å lære seg! Hvis du som mange andre tenker «men hvor skal jeg starte??», finner du kanskje svaret ved å lese denne saken, skrevet av innholdsprodusent Liv Tone.

Les den her!

3: Slik arrangerer du en vellykket kreativ workshop

Gode ideer må jobbes frem, og med de rette forutsetningene kan alle være med og gjøre en god jobb. Hvordan får man magi ut av å møtes og workshoppe sammen? Kreatør Julia har svaret!

Les den her!

4: Ti bud for papirmagasiner som virker

Det finnes mange gode grunner til å prioritere et papirmagasin også i den digitale tidsalderen. Her er rådgiver Geir Anders' strategiske guide til praktisk magasinproduksjon, for å sikre at dere får mest mulig effekt igjen for hver krone.

Les den her!

Nysgjerrig på andre temaer? Se alt vi har skrevet om her!

5: Sju tips til bedrifter som vil lykkes på TikTok

Helene i Spoons søsterbyrå Trickle, eksperter på digital distribusjon, deler alt hun har lært etter å hjulpet flere oppdragsgivere med å starte opp på TikTok – en kanal som er helt unik når det gjelder dialog og engasjement fra målgruppen.

Les den her!

6: Slik lager du en årsrapport folk faktisk har lyst til å lese

Her er rådgiver Håkons oppfordring til å starte en ny førjulstradisjon for alle med ambisjoner for årsrapporten sin: Sørg for å ha helt konkrete planer for årsrapporten i boks før du tar juleferie. Januar-versjonen av deg selv vil takke for innsatsen du la ned i desember!

Les den her!

Vil du vite mer?

HAAKON_SANDLAND_SPOON.jpg

Håkon Sandland

Rådgiver og markedsansvarlig