Slik kommer du i gang med TikTok

Publisert 06. februar

KOM I GANG PÅ TIKTOK.jpg
Vurderer bedriften din å starte en TikTok-kanal, men trenger litt hjelp for å komme i gang? Vi hjelper dere gjerne!

Gjennom en tre timers lang workshop dykker vi inn i mål, målgrupper, tone of voice, kreative uttak og kartlegger relevante innholdskategorier for din bedrift. Tidligere kunder har kommet ut av workshop med en tydelig retning, og over 50 konkrete TikTok-uttak de kan sette i gang med å produsere på dagen!

Sammen med vårt søsterbyrå Trickle har vi gjennom det siste året holdt denne workshopen for kunder rundt om i Norden; blant annet KIWI, Clarion Hotel, Compass Group og Miljødirektoratet. I tillegg har vi lang erfaring med innholdsproduksjon og distribusjon på TikTok gjennom kunder som Fazer, Skanska, KIWI, Av-og-til og Bane NOR. Her er du i trygge hender!

Veldig interessant og inspirerende workshop! Gøy å møte felles kreatører selv om vi jobber i helt ulik bransje. Helt klart noe jeg vil anbefale til de som ønsker å ta en dyp dykk i Tiktok!
Sandra Nedal, Marketing Coordinator i Clarion Hotel The Hub

Dette inngår:

  • 1 times introduksjonsmøte der vi lærer dere å kjenne i forkant av workshopen, for å kartlegge behov og erfaring med TikTok
  • Trickle og Spoon forbereder workshop
  • 3 timers workshop der vi sammen finner ut av hvem dere kan være på TikTok, og hva dere kan få ut av å være der
  • Trickle og Spoon syr sammen en overordnet TikTok-strategi og foredler idéene
  • Trickle og Spoon presenterer idéer og ferdig strategi for deres markedsavdeling

Leveransen fra oss er da altså en overordnet TikTok-strategi. I tillegg setter vi av tid til idéutvikling i workshopen. Alle disse ideene legger vi ved strategien.

Disse deltar fra Spoon og Trickle: én innholdsprodusent som kjenner TikTok inn og ut og vet hva som trender, én kreatør som klekker ut kreative og unike ideer, og én distributør som vet hva som skaper gode resultater, og hvordan dere måler effekt.

Pris: 50 000 kr. eks mva.

Totalprisen er uten reise og opphold utenfor Oslo. Introduksjonsmøte og presentasjon kan gjøres digitalt om det er ønskelig. Til workshopen inviterer vi dere gjerne til vårt kontor som ligger sentralt i Oslo.

De fleste deltakerne på workshopen bør kjenne til TikTok, da vi ønsker å gå “rett på sak”. Trenger dere en innføring i TikTok? Ingen problem - kontakt oss så planlegger vi et introduksjonsmøte.

Vil du vite mer?

HELENE_KVERNAAS_SPOON.jpg

Helene Kvernaas

Oslo Lead, Trickle

LIV_TONE_OTTERHOLT_SPOON.jpg

Liv Tone Otterholt

Innholdsprodusent