Aktuelt

People People People får 111 nye medeiere

Publisert 25. oktober

Ansatte-i-Spoon_web.jpg
111 medarbeidere i byrågruppa People People People er blitt aksjonerer i konsernet de jobber i. I Spoon har nesten halvparten av de ansatte kjøpt «folkeaksjer» hos sin egen arbeidsgiver.

Responsen fra medarbeiderne var enorm etter at People People People åpnet opp for at alle ansatte skulle få kjøpe aksjer og bli medeiere i byrågruppen. Hele 111 ansatte har investert i «Folkeaksjen».

For å få med flest mulig, fikk medarbeiderne mulighet til å kjøpe seg inn som eiere på tre ulike nivåer.

– Dette betyr at nesten halvparten av alle som jobber i byrågruppa er med og eier det. Det er så mye som er bra med dette. De som jobber her har åpenbart stor tro på det vi skaper sammen, og de vil være med på reisen. Det er utrolig kult, sier konsernsjef Anders Ribba i People People People.

Innholdsbyrået Spoon er det største i byrågruppa People People People. 17 av de nye medeierne er ansatt i Spoon Oslo.

– Jeg er kjempestolt over at så mange vil være med også på eiersiden i byrågruppa, sier Siv Tonje Solfjeld, byråleder i Spoon.

Siv Tonje Solfjeld, byråleder for Spoon i Norge, og Anders Ribba, CEO i People People People.
Siv Tonje Solfjeld, byråleder for Spoon i Norge, og Anders Ribba, CEO i People People People.

– Vi vet at folk trives på jobben og at pilene peker oppover for oss i Spoon Norge. At halvparten av de ansatte også har investert i en eierandel viser at vi er mange som har trua på at vi som medarbeidereid byrågruppe skal få til enda bedre synergier og flere spennende kundesamarbeid på tvers av land og byråer, sier Solfjeld.

Det var en gruppe medarbeidere som kjøpte People People People (PPP) av Bonnier i 2020. Byråleder Siv Tonje Solfjeld i Spoon Oslo og konsernsjef Anders Ribba i PPP var blant dem.

– Da vi kjøpte ut People People People-gruppa fra Bonnier, sa vi at vi skulle være Nordens største medarbeidereide byrånettverk. Nå har vi virkelig tatt et stort steg på den reisen. Alle som jobber her, og som vil bli deleiere, skal få bli det. Vi opplever et kjempestort engasjement på tvers av alle selskapene og dette inntrykket er nå blitt bekreftet, sier Ribba. 

People People People-nettverket består nå av:  

Spoon, Oh My, KIT, The Domain Was Taken, Trickle, Sigmar, Spoon Marketing Tech, Spoon Inhouse, Post, Gabardin, och Fuze.  

Kontakt: 

Anders Ribba, konsernsjef, People People People: +46 0708-592406 

Siv Tonje Solfjeld, byråleder, Spoon AS: 913 58 541