Aktuelt

Norges-sjefen blir konsernsjef i Spoon Norden/UK

Publisert 25. august

Marte og Siv foto Geir Anders Rybakken Ørslien.jpg
1. september tiltrer Marte Ramborg som konsernsjef i Spoon-gruppen. Nestleder Spoon Siv Tonje Solfjeld rykker opp som byråleder i Norge.

Spoon har kontorer i Helsinki, Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo og London. Ramborg tar over jobben som administrerende direktør for Sverige og konsernsjef etter Anders Ribba.

Jeg kjenner jo til de andre kontorene etter å ha ledet Spoon Oslo i fem år, men jeg gleder meg veldig til å bli ordentlig kjent med 150 flinke kolleger i fire land. Vi har vår spisskompetanse på historiefortelling felles, men samtidig har hvert kontor sitt særpreg og sine spesialiteter, og det er veldig inspirerende, sier Marte Ramborg.

Spoon Norge har hatt en god utvikling de siste fem årene. Fra en omsetning på 18 millioner i 2016, ble koronaåret 2020 sterkt med en omsetning på 54 millioner. Kollegiet har vokst fra 17 til 38 ansatte. Siv Tonje Solfjeld kom inn som nestleder i 2017, og vet hva hun går til.

Jeg overtar et solid lag som vi har bygget sammen over tid. Vi har fantastisk fine kunder med KIWI i spissen, vi har ansatte med bred kommunikasjons- og markedsføringskompetanse og ikke minst har vi det veldig gøy på jobben! Det tenker vi å fortsette med, sier Solfjeld.

Anders Ribba vil nå konsentrere seg om jobben som konsernsjef i PeoplePeoplePeople, bryågruppen der Spoon er den største enheten.

Anders Ribba_foto Christian Gustafsson.jpg
Jeg er veldig glad for at Marte vil ta over og lede arbeidet med Spoon i Sverige og overgripende for Norden/UK. Samtidig er jeg trygg på at Spoon Norge er i svært gode hender hos Siv, som har vært med på å bygge et byrå vi er veldig stolte av.
Anders Ribba, CEO, People People People

Om Spoon:
Medarbeidereid kommunikasjonsbyrå med innholdsmarkedsføring og journalistisk metode som kjernekompetanse. Spoon har kontorer i Helsinki, Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo og London. 150 ansatte, og omsetning på 252 millioner kroner i 2020.

Om PeoplePeoplePeople (PPP):
Medarbeidereid byrågruppe med virksomhet i Sverige, Finland, Norge og UK. Spoon er den største delen fulgt av fullservicebyrået OhMy. I PPP er også performancebyrået Trickle, reklamebyrået Post, metodebyrået Sigmar, produksjonsselskapet Gabardin, digital strategi-byrået The Domain was Taken, bemanningstjenesten Spoon Inhouse, SoMe-innholdsbyrået KIT, Spoon marketing Tech og PR-byrået Fuze.

Kontakt:
Anders Ribba, CEO, People People People, +46 708-592406
Marte Ramborg, påtroppende konsernsjef Spoon, +47 970 07 199
Siv Tonje Solfjeld, påtroppende byråleder Spoon Norge, +47 913 58 541

Foto Siv og Marte: Geir Anders Rybakken Ørslien
Foto Anders: Christian Gustafsson