Jobb i Spoon

Ledig stilling: innholdsrådgiver mat og drikke

Publisert 26. april

Illustrasjonsbilde_ledig_stilling_04.jpg
Kunne du tenke deg å jobbe som innholdsrådgiver i et kommunikasjonsbyrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som er over gjennomsnittet interessert i mat og drikke, og som har lyst å kombinere interessen med å lage treffsikker innholdsmarkedsføring? Da er dette noe for deg.

I Spoon jobber vi mye med mat og drikke, og får stadig flere morsomme oppdrag fra ledende merkevarer nasjonalt og globalt innen mat/drikke og retail. Vi trenger en dyktig kollega, og til gjengjeld lover vi spennende kunder, utviklende oppdrag og helt fantastiske kolleger.

Som innholdsrådgiver vet du hva slags innhold som virker i digitale kanaler. Du holder i hele kommunikasjons- og kampanjeløp. Du kan rådgi kunden, utvikle konsepter, produsere innhold selv, deske og du kan koordinere og kvalitetssikre produksjon og distribusjon som andre står for. Du er god til å skrive, og har gjerne erfaring med å planlegge og koordinere foto- og filmopptak.

Vi ser etter deg som
• er svært god til å skrive artikler
• kan håndtere kampanjeløp fra start til slutt
• er vant til å jobbe med sosiale medier og nettsider
• gjerne har erfaring fra journalistikk
• sannsynligvis har jobbet med mat og drikke

For å lykkes i denne jobben må du
• være strukturert
• tåle høyt tempo
• håndtere flere baller i lufta samtidig

Vi antar at du er utdannet innen
• journalistikk
• markedsføring
• eller kommunikasjonsfag

Realkompetanse kan erstatte formell utdannelse. Du må ha minst tre års erfaring fra byrå, markedsavdeling i mat/drikkebransjen eller annen relevant stilling.

Vi tilbyr jobb i et kreativt, hyggelig og kompetent miljø. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Fordi vi jobber så mye med markedsføring av mat og drikke, får vi også anledning til å ligge helt i forkant av den faglige utviklingen. Vi gleder oss til å lære av deg, og tror du kan lære her.

Om Spoon
Spoon er et nordisk/UK innholds- og kommunikasjonsbyrå. I Norge er vi 34 ansatte med kontor i Oslo. Spoon har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er en del av det medarbeidereide byrånettverket PeoplePeoplePeople, og tilbyr et spennende faglig og internasjonalt nettverk. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Spoon holder til i flotte lokaler (når vi ikke er på hjemmekontor) i Oslo sentrum, har byens flotteste takterrasse og mangler i grunn bare flere kolleger.

Søk på stillingen!

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).