Tjeneste

Digital konferanse

Direktesending / Live stream

Spoon har et streamingstudio som brukes til direktesendte digitale konferanser, frokostseminarer, workshops og webinarer. Her kan vi også gjøre opptak av presentasjoner, eller korte intervjuer. I tillegg til å tilrettelegge alt det praktiske og avvikling av sendingen, kan Spoon bidra med rådgivning, konsept- og programutvikling til digitale arrangementer.

Rådgivning og konseptutvikling

Vi har solid erfaring og en velprøvd metode for hvordan vi i samarbeid med kunden blir enige om målgruppe, ambisjoner, suksesskriterier og tekniske valg for arrangementet. Noen kunder har alt klart og trenger bare teknisk avvikling. Andre ønsker seg kanskje en programkomite, en programleder, en kontaktperson eller en innholdsrådgiver. Vi sjekker av kundens behov og gir våre anbefalinger i et skriftlig tilbud før vi setter i gang samarbeidet.

Gjennomføring

Vi anbefaler å variere mellom ferdigprodusert innhold og direktesendt konferanse. Direktesending gir en særegen dynamikk og energi. Det er også her vi kan legge til rette for interaktivitet og umiddelbar respons fra seerne. Det er lurt å ha en erfaren programleder som bidrar til fremdrift og en rød tråd i sendingen. Programleder gir også god støtte og ekstra trygghet til møtedeltakere og foredragsholdere

Spoon kan også hjelpe til med tilrettelegging og eventuell redigering av pre-produsert videoinnhold. Våre videoprodusenter kan bidra med å filme og klippe foredrag, gjøre intervjuer eller lage små reportasjer.

Våre designere kan bidra med å tilpasse bilder og tekst i presentasjoner slik at budskapet kommer tydelig frem til seerne – uansett hvordan de velger å se sendingen.

Tekniske spesifikasjoner

I vårt studio i Grensen 17 har vi alt tilgjengelig teknisk utstyr og erfarent personell. Studiooppsettet er fleksibelt og kan rigges til etter behov. Vi tilbyr å vise presentasjonen simultant med opptaket i en såkalt butterfly, også kjent som bilde i bilde. De som står foran kamera kan få se sin egen presentasjon og presentasjonsnotater på egen monitor underveis.

• 40m2 streamingstudio med lyd og lys.

• 65″ skjermer for å vise grafiske elementer, bilder eller logo i bakgrunnen.

• Mulighet for green-screen eller egen bakgrunn.

• 5-kameraproduksjon (med mulighet for utvidelse).

• Inntil 5 deltakere samtidig i studio (vi forholder oss føringer om smittevern, og tilpasser oss i takt med gjeldene regelverk).

For- og etterarbeid

Ønsker du hjelp med markedsføringen av arrangementet i forkant, kan våre innholdsprodusenter og distribusjonsspesialister hjelpe til. Dersom du vil ta opp og redigere i etterkant, eller kanskje hente ut høydepunkter for å kunne bruke i dine digitale kanaler, har vi rådgivere og produsenter til det også.

Noen eksempler på våre streams og konferanser

Bouvet:

Bouvet streamet sitt "bouvet One" internarrangement fra vårt studio. Internarrangementet ble avsluttet med en intimkonsert med Emma Steinbakken, spilt inn hos oss. Spoon var ansvarlige for prosjektledelse, rådgivning, produksjon, scenografi og stream. Her kan du se noen klipp fra arrangementet.


Norsk Øko-Forum:

Norsk Øko-Forum gjennomførte sin halvdags-konferanse live hos oss. Spoon var ansvarlige for prosjektledelse, rådgivning, produksjon, design, scenografi og stream. Se en oppsummering av arrangementet her.

NAV:
NAV konferansen 2020 ble sendt fra vårt streaming - studio. Med over 3000 seere ble sendingen planlagt, produsert og gjennomført av Primus Production og Spoon. Her kan du se konferansen i sin helhet.

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon:
FFO gjennomførte sin heldags-konferanse live fra vårt studio. Spoon var ansvarlige for prosjektledelse, rådgivning, innholdsproduksjon, scenografi og stream. Se promo for arrangementet her.

Kampanje:
Innspilling av Masterclass for Kampanje.com. Produksjon, etterarbeid og SoMe. Se teaser for produksjonen her.

UNIO:
I forbindelse med streik har UNIO sendt direkte fra vårt studio i flere uker. Spoon og Primus Production har hatt ansvaret for innhold, produksjon, rådgivning, prosjektledelse, design, scenografi og stream. Se klipp fra sendingene her.

Lyst til å vite mer? Trond Svilosen hjelper gjerne til om du lurer på noe!

Vil du vite mer?

TROND_SVILOSEN_SPOON.jpg

Trond Svilosen

Forretningsutvikler