Podkast-studio i Oslo sentrum

Trenger du, eller bedriften du jobber i, et podkast-studio i Oslo? Hos Spoon Oslo i Grensen 17 kan vi hjelpe med alt fra ren teknisk produksjon til å ta totalansvaret for konsept, innhold og publisering. I Spoon jobber det både journalister, designere, filmregissører og reklamefolk som kan hjelpe med stort og smått. Det er også mulig å ha med sin egen produsent og kun leie studio og utstyr.

Mange muligheter
Studioet brukes også til filmproduksjon og har splitter nytt utstyr, flott akustikk, tilstøtende rom for produsent og mulighet for flerkamera filmproduksjon i tillegg til ren lyd. Podkast-studioet ligger ved siden av kjøkkenet vårt, og har rikelig med sitteplasser på utsiden dersom du har gjester som trenger et sted å vente på tur. Wifi og kaffe er selvfølgelig tilgjengelig, og dersom været tillater kan dere ta pausene på Oslos kanskje aller fineste takterrasse.

Hør selv
Lyst til å høre hvordan det låter? Novartis har brukt podkast-studioet hos Spoon Oslo for å spille inn Kreftpodden – en podkast for folk som jobber med, eller er berørt av kreft. Programleder er journalist Erik Aasheim, som driver Primus Productions vegg i vegg med podkast-studioet vårt (og gjerne bidrar som programleder ved behov).

Hør Kreftpodden på Acast, Spotify eller Soundcloud.

Hos Spoon Oslo finner du et toppmoderne podkast-studio med supersentral beliggenhet, inspirerende lokaler og teknisk oppsett av høyeste kvalitet.

Vil du komme på besøk?

Trond Svilosen tar gjerne en prat!
Ring han på 901 63 969 eller

Kontakt Trond nå