Om oss

Hvem er vi?

Spoon er et prisvinnende byrå som jobber i krysningspunktet mellom journalistikk og markedsføring. Vårt opphav er redaksjonelt og kjernen i vårt arbeid er å skape forandring gjennom god historiefortelling og treffsikker distribusjon. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sette tydelige mål, forstå kundens målgrupper og lage kreativ kommunikasjon som treffer riktig person i riktig øyeblikk.
Spoon_kajak.jpg

Hvem

Spoon ble grunnlagt i 1998. I Oslo er vi en gjeng på nesten 50 medarbeidere. Vi er innholdsprodusenter, rådgivere, designere, journalister, videoprodusenter, kreatører, prosjektledere, strateger, performance-spesialister, tekstforfattere, art directors, marketing tech-nerder og fotografer. Det som forener oss, er ambisjonen om å skape skikkelig bra innhold på vegne av våre kunder.

Hva

Vi planlegger, lager, måler og forbedrer kommunikasjon. Vi jobber både med løpende kommunikasjon og med enkeltstående kampanjer.

Strategi:
Gjennom analyser, workshops og arbeidsmøter lager vi innholdsstrategi, sosiale medier-strategi, employer branding-strategi og webstrategi. Prosessene varierer fra store prosjekter med mange titalls involverte over flere måneder, til et dagsverk for å samle og spisse eksisterende materiale.

Kreativitet:
Vi lager kreative konsepter og tegner ut kundereiser.

Produksjon:
Vi kan fortelle historier gjennom tekst, foto, design, video, lyd, digitalt seminar eller magasin.

Distribusjon:
Våre performancerådgivere behersker digital distribusjon, både fortjent og betalt, i alle kanaler.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få gode tips én gang i måneden!

Hvordan

Vi liker å jobbe tett med kundene våre. Vi er eksperter på kommunikasjon, kundene er eksperter på sin virksomhet. Vi tar selvsagt hensyn til hvor mye tid kunden har til å involvere seg, men uansett vil vi sammen definere klare målsettinger, suksesskriterier, målgrupper og milepæler. Vi starter alltid med hvorfor. Målgruppen bryr seg som regel ikke så mye om en merkevare, bedrift eller organisasjonen. De bryr seg ikke om hva du gjør, men hvorfor du gjør det. Vi fortsetter med å definere hvem, hva, hvordan, når. Når planen er klar, produserer vi innholdet. Og så følger vi det ut til målgruppen – måler, evaluerer og justerer.

Hvor

Spoon Oslo har fordelene av å være et middels stort byrå, alle kjenner alle, vi kan snu oss fort og bruker lite energi på internbyråkrati. Men vi kan være store når det trengs. Som del av byrånettverket PeoplePeoplePeople, får vi jobbe sammen med skikkelig flinke folk og spesialister, fordelt på kontorer i Norden og UK. I vår nærmeste familie har vi PR-byrå, filmproduksjonsselskap, marketing tech-spesialister, digitale utviklere, atferdsvitenskapsrådgivere og webutviklere. Her kan du bli bedre kjent med resten av familien vår.

Når

Kanskje i dag? Ta kontakt med oss hvis du vil slå av en prat. Vi er alltid nysgjerrige på det neste problemet vi kan hjelpe til å løse.

Del av en større byrågruppe

Spoon har – i tillegg til Oslo-kontoret – også kontorer i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsinki og London. Vi er en del av den medarbeidereide byrågruppen People People People, noe som gir oss direkte adgang til søsterbyråer med unik kompetanse på mange fagområder.

Kontakt Tromsø-kontoret


Stine Eriksen
Byråleder Tromsø
Telefon: +47 926 888 69
E-post: stine.eriksen@spoonagency.no

Kontakt Stockholm-kontoret


Maria Biesterfeldt
Byråleder Stockholm
Telefon: +46 73 504 76 91
E-post: maria.biesterfeldt@spoon.se

Web: spoonagency.se

Kontakt Gøteborg/Malmø-kontoret


Sanna Kindmark
Byråleder Gothenburg & Malmö
Telefon: +46 70 260 03 64
E-post: sanna.kindmark@spoon.se

Kontakt Helsinki-kontoret


Marte Ramborg

Byråleder Helsinki
Telefon: +47 97 007 199
E-post: marte.ramborg@spoon.se
Web: spoonagency.fi

Kontakt London-kontoret


Shelley Hoppe
Byråleder, Spoon Behaviourial Communications
Web: Spoon Behavourial Communications