Vi trenger folk

Jobb i Spoon

Stadig flere oppdragsgivere vil ha vår hjelp til markedsføring og historiefortelling, så vi trenger flere gode kolleger. Se aktuelle utlysninger her.
Illustrasjonsbilde - jobb i Spoon.png

Rådgiver samfunn
Kunne du tenke deg å jobbe som rådgiver i et byrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som kan kombinere innsikt i våre offentlige kunders samfunnsoppdrag med evnen til å formidle det kompliserte forståelig? Les mer om stillingen her.

Innholdsrådgiver mat og drikke
Er du typen som er over gjennomsnittet interessert i mat og drikke, og som har lyst å kombinere interessen med å lage treffsikker innholdsmarkedsføring? Da er dette noe for deg. Les mer om stillingen her.

Office manager
Er du typen som skaper orden, finner smarte løsninger og liker å spille andre gode? Vi trenger en office manager. Les mer om stillingen her.

Prosjektleder
Er du typen som trives med at oppgavene strømmer på fra kunder og kolleger? Da er du kanskje den vi ser etter! Les mer om stillingen her.

Kreatør (tekstforfatter / AD / team)
Vi ser etter noen som er som er gode på konseptutvikling, og som ønsker å være en del av Spoon Oslo. Skarpe penner eller feiende flott formgivning er obligatorisk for å søke. Les mer om stillingen(e) her.