Jobb i Spoon

Ledig stilling: rådgiver samfunn

Publisert 26. april

Illustrasjonsbilde_ledig_stilling_03.jpg
Kunne du tenke deg å jobbe som rådgiver i et byrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som kan kombinere innsikt i våre offentlige kunders samfunnsoppdrag med evnen til å formidle det kompliserte forståelig?

Vi i Spoon søker en rådgiver som kan holde i prosjekter, kampanjer og kommunikasjonsoppdrag for vårt mangfold av kunder med viktige samfunnsoppgaver, for eksempel offentlige kunder, organisasjoner og ideell sektor. Som rådgiver vil du være med fra start, sette deg inn i oppdraget og konteksten, finne gode kommunikasjonsløsninger sammen med kunden og kolleger og gjennomføre tiltakene. Ut fra behovet, vil du trekke på team som består av innholdsprodusenter, kreatører, designere, digitalmarkedsførere og videoprodusenter. De er gode hver for seg, og helt rå sammen. Vi lager enestående godt og målrettet innhold som gjør at våre offentlige kunder blir enda bedre i å utøve sin samfunnsoppgave.

Som rådgiver hos oss vil du jobbe i et ujålete miljø og i team med dyktige og hyggelige kolleger. Du får en selvstendig rolle der du både skal følge opp kunder og kolleger, samt holde oversikt over prosjekter og arbeidsflyt. Vi har kompetente kunder som ønsker at du utfordrer og leter etter stadig bedre løsninger.

Hos oss er det høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver som skal løses. Du må tåle å jobbe i et kreativt kaos med idérike kolleger som er mindre strukturerte enn deg, og du må like å jobbe med flere oppdrag parallelt.

Konkrete arbeidsoppgaver
• Forstå kundens samfunnsoppgave, utfordringer og rammevilkår.
• Utforske og formulere løsninger i samarbeid med kunde og team.
• Prosjektledelse.
• Sette kommunikasjonsløsninger ut i live, enten det er en enkeltstående kampanje eller et langsiktig kommunikasjonsløp med mange virkemidler.


Personlige egenskaper
• Du er samfunnsengasjert og -oppdatert
• Du er trygg i rollen som rådgiver
• Du er strukturert, men tåler å jobbe i ustrukturerte omgivelser
• Du er robust, håndterer at det til tider er mange løse tråder og er flink til å prioritere oppgaver
• Du er selvstendig, jobber på eget initiativ og tar ansvar for å få ting gjort
• Du er god på relasjoner, er klar og tydelig


Kompetansekrav
• Utdanning innen journalistikk, samfunnsvitenskap, kommunikasjon eller andre relevante fag.
• Minst tre års erfaring fra offentlig sektor, gjerne med kommunikasjonsarbeid.


Kjenner du deg igjen? Da vil vi høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror Spoon kan være et bra sted for deg å jobbe. Ikke glem å skrive hvilke forventninger du har til oss!

Om Spoon
Spoon er et nordisk/UK innholds- og kommunikasjonsbyrå. I Norge er vi 34 ansatte med kontor i Oslo. Spoon har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er en del av det medarbeidereide byrånettverket PeoplePeoplePeople, og tilbyr et spennende faglig og internasjonalt nettverk. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Spoon holder til i flotte lokaler (når vi ikke er på hjemmekontor) i Oslo sentrum, har byens flotteste takterrasse og mangler i grunn bare flere kolleger.