Jobb i Spoon

Ledig stilling: prosjektleder

Publisert 27. april

Illustrasjonsbilde_ledig_stilling_01.jpg
Kunne du tenke deg å jobbe som prosjektleder i et byrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som trives med at oppgavene strømmer på fra kunder og kolleger? Da er du kanskje den vi ser etter!

Vi i Spoon søker en prosjektleder som kan holde i prosjekter og produksjoner, og som kan være bindeleddet mellom kunder og kolleger. Hos oss vil du jobbe med innholdsprodusenter, rådgivere, kreatører, designere, digitalmarkedsførere og videoprodusenter. De er gode hver for seg, og helt rå sammen. Vårt mål er at vi sammen skal lage enestående godt og målrettet innhold som gjør at våre kunder lykkes.

Som prosjektleder hos oss vil du jobbe i et ujålete miljø og i team med dyktige og hyggelige kolleger. Du får en selvstendig rolle der du i samarbeid med rådgiverne på teamet skal følge opp kolleger, holde oversikt over prosjekter og arbeidsflyt, samt trafikkere ønsker og bestillinger fra kundekontaktene og inn til det kreative teamet. Det er en fordel om du også har erfaring med å budsjettere kreative produksjoner. Det er også rom for at du kan ta en rådgiver-rolle med tanke på planlagte aktiviteter.

Hos oss er det høyt tempo og mange arbeidsoppgaver som skal løses. Det er derfor en fordel at du som prosjektleder både er robust og har god struktur. Du må tåle å jobbe i et kreativt kaos med idérike kolleger som er mindre strukturerte enn deg.

Konkrete arbeidsoppgaver
• Lede pågående prosjekter og produksjoner
• Skrive tilbud og følge opp budsjetter og fakturering
• Være bindeledd mellom kunde og kolleger
• Trafikkere oppgaver inn i teamet
• Følge opp produksjonsplan og framdrift

Personlige egenskaper
• Du er trygg i rollen som prosjektleder
• Du er strukturert, men tåler å jobbe i ustrukturerte omgivelser
• Du er robust, håndterer at det til tider er mange løse tråder og er flink til å prioritere oppgaver
• Du er selvstendig, jobber på eget initiativ og tar ansvar for å få ting gjort
• Du er god på relasjoner, er klar og tydelig

Kompetansekrav
Utdanning innen kommunikasjon, markedsføring, prosjektledelse eller andre relevante fag

Om Spoon
Spoon er et nordisk/UK innholds- og kommunikasjonsbyrå. I Norge er vi 34 ansatte med kontor i Oslo. Spoon har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er en del av det medarbeidereide byrånettverket PeoplePeoplePeople, og tilbyr et spennende faglig og internasjonalt nettverk. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Spoon holder til i flotte lokaler (når vi ikke er på hjemmekontor) i Oslo sentrum, har byens flotteste takterrasse og mangler i grunn bare flere kolleger.

Søk på stillingen!

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen Ellen Ruth (907 28 963) eller Bård Idås (950 44 483).