Jobb i Spoon

Ledig stilling: office manager

Publisert 26. april

Illustrasjonsbilde_ledig_stilling_02.jpg
Kunne du tenke deg å jobbe som office manager i et kommunikasjonsbyrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som skaper orden, finner smarte løsninger og liker å spille andre gode?

Vi i Spoon søker en office manager som kan holde i et mangfold av administrative oppgaver. Vi trenger deg som vil lage sommerfest på takterrassen, får sendt workshopkits til Brasil, lager sommerfest for kunder på takterrassen vår, holder personalhåndboka vår oppdatert, tar imot statsråder og artister som skal inn i studioet vårt, innhenter tilbud på forsikringsavtaler, hjelper rådgiverne med prosjektstyring og trår til som produksjonsassistent (eller statist hvis du vil) på reklameopptak når videoteamet vårt har for mye å gjøre.

Som office manager hos oss vil du jobbe i et ujålete miljø og i team med dyktige og hyggelige kolleger. Du får en selvstendig rolle der du får ansvar for varierte oppgaver, men også mulighet for å lære og lene deg på erfarne kolleger.

Hos oss er det høyt tempo og mange arbeidsoppgaver som skal løses. Du må tåle å jobbe i et kreativt kaos med idérike kolleger som er mindre strukturerte enn deg, og du må like å jobbe med flere oppgaver parallelt.

Konkrete arbeidsoppgaver
• Avlaste daglig leder, nestleder og andre med administrative oppgaver
• Samarbeide med kunderådgivere og regnskap om prosjektoppfølging
• Holde orden på avtaler og kontrakter
• Holde orden på avtaler med underleverandører
• Stå for arrangementer for kunder og interne arrangementer


Personlige egenskaper
• Du er strukturert, men tåler å jobbe i ustrukturerte omgivelser
• Du er robust, håndterer at det til tider er mange løse tråder og er flink til å prioritere oppgaver
• Du er selvstendig, jobber på eget initiativ og tar ansvar for å få ting gjort


Kompetansekrav
Utdanning innen økonomi/administrasjon

Dette er en ny stilling, og den vil i stor grad formes av den som trer inn i den. I Spoon tror vi at vi får aller best resultat når vi lar folk utvikle sitt talent og potensial, og utøver jobben slik han/hun mener er best. Høres det bra ut? Da vil vi høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror Spoon kan være et bra sted for deg å jobbe. Ikke glem å skrive hvilke forventninger du har til oss!

Om Spoon
Spoon er et nordisk/UK innholds- og kommunikasjonsbyrå. I Norge er vi 34 ansatte med kontor i Oslo. Spoon har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er en del av det medarbeidereide byrånettverket PeoplePeoplePeople, og tilbyr et spennende faglig og internasjonalt nettverk. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Spoon holder til i flotte lokaler (når vi ikke er på hjemmekontor) i Oslo sentrum, har byens flotteste takterrasse og mangler i grunn bare flere kolleger.