Ledig stilling: kreatør (tekstforfatter / AD / team)

Publisert 27. mai

Vi ser etter en kreatør, eller et team, som kan jobbe med kreative konsepter for en rekke av våre kunder.

Vi ser etter noen som er som er gode på konseptutvikling, og som ønsker å være en del av Spoon Oslo. Skarpe penner eller feiende flott formgivning er obligatorisk for å søke.

Kundene våre jobber innenfor mange forskjellige bransjer og sektorer. De er både er offentlige og private, kommersielle og ideelle, store og ikke fullt så store. Jobben hos oss vil passe de som trives med variasjon og som er gode til å hoppe grasiøst imellom kunder og prosjekter.

Vi trenger noen som har lyst til å jobbe med innholdsproduksjon og reklame, og aller helst noen som synes det er ekstra givende å leie ideen sin gjennom hele produksjonsprosessen – helt fra innsikt og idé til ferdigstilling og distribusjon.

Når det ikke er pandemi, pleier vi å være i Grensen 17. Der har vi to filmstudioer, et podkaststudio, masse møterom og bordtennis på takterrassen.

Arbeidsoppgaver:

+ Finne på og lage kreative ting som påvirker folk.

Vi tilbyr:

+ Sterkt fagmiljø.

+ Byens beste lokaler midt i sentrum.

+ En arbeidsplass som bryr seg om folk.

+ Overtidsbetalt og avspasering.

Om Spoon:
Spoon bruker kreativitet for å påvirke folk. Vi tror at gode historier kan flytte fjell og at ekte historier skaper ekte endring. Vi er et nordisk byråfelleskap, og på vårt Oslo-kontor er vi 34 ansatte. De andre kontorene finner du i Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsinki og London, og vi samarbeider på tvers så ofte vi kan. Spoon er også en del av det medarbeidereide byrånettverket PeoplePeoplePeople, og kan tilby et internasjonalt nettverk av flinke folk. Vi har ryddige arbeidsforhold,
avspasering og konkurransedyktige betingelser.

Søknad:
Søknad/portfolio sendes til mats.michael@spoonagency.no

Spørsmål?
Mats Michael Olsen
Kreativ leder
Telefon: 918 44 058
Mail: mats.michael@spoonagency.no