Studio G17 – Vi kan arrangere din digitale konferanse

By 18/03/2020 Nyheter
  • 40m2 streamingstudio med lyd og lys
  • Tre 65″ skjermer som bakgrunn
  • Mulighet for green-screen
  • 3-kameraproduksjon, kan oppgraderes
  • Inntil 5 deltakere samtidig i studio

Vårt studio er perfekt for frokostseminar, innspilling av foredrag og større digitale konferanser.

StudioG17 er satt opp med tre kameraer, lyd og lys, og 3 stk 65″ skjermer for å vise grafiske elementer, bilder eller logo i bakgrunnen.

Studiooppsettet er fleksibelt og kan rigges til foredrag og/eller «talk-show».

Vi tilbyr å vise presentasjonen simultant med kamerabildet for dine seere, i en såkalt butterfly, eller bilde i bilde. Du kan få se din egen presentasjon og presentasjonsnotater på egen monitorer.

Spoon har dyktige designere som kan hjelpe med det visuelle utrykket i presentasjonen.

Vi har tilgang på profesjonelle rådgivere som kan hjelpe deg med alt fra stemmebruk til hvordan du skal holde henda.

PBL Lederkonferansen 2020 stream
Vi hadde gleden av å samarbeide med Spoon om gjennomføringen av vår digital lederkonferanse i september 2020. Spoon var gode å samarbeide med fra begynnelse til slutt, fra vi startet planleggingen av konferansen og til vi var vel i mål. Vi var gjennom hele prosessen trygge på at konferansen var i de beste hender, med proffe folk i alle ledd.

Iris Lyngmo
kommunikasjonsrådgiver/arr.ansvarlig, PBL

HR Norge
HR Norge har brukt Spoon til å produsere innhold til flere av sine konferanser.

Tilbakemeldingene var strålende etter vår første digitale konferanse. Totalopplevelsen fikk en score på 4,6 av 5 mulige. Vi er takknemlige for at vi kunne levere medlemsnytte til deltakerne»

Karoline Scheide
prosjektleder, HR Norge

LO Live – digital 1. mai
LO ville ikke avlyse 1. mai i år, selv om korona stanset den tradisjonelle feiringen. LO kom til oss i Spoon og ba om hjelp til å lage en alternativ, engasjerende og inkluderende feiring på nett. Løsningen inkluderte nettside, kampanje i sosiale medier og mye annet, men mest relevant her er live-sendingen som vi planla og produserte sammen med LO og LO Media i løpet av 2,5 uker.

Erik Aasheim var programleder for den tre timer lange direktesendingen.

Se sendingen her: https://www.lo.no/1mai

Om digital konferanse fra Studio G17

Primus ProductionsDen tidligere NRK-profilen Erik Aasheim elsker å lede en god debatt eller konferanse der folk får vist seg frem på sitt beste. Folkeopplysning er et hedersord. Erik har mer enn 30 års bakgrunn som journalist, Paris-korrespondent, forfatter, møteleder og grønn ministerrådgiver. Erik liker best å komme inn tidlig i prosessen og bidra til både program og dramaturgi. Han lager også nå flere podkaster, blant annet for NRK og Sveriges Radio.

Task Alliance bidrar med innsikt i din organisasjons behov, pedagogisk kompetanse og digitale samhandlingsløsninger slik at du kan gjennomføre engasjerende møter og konferanser på nett. Ved å gi deltakerne mulighet til å være aktive, skaper vi en opplevelse som fester seg. Task Alliance jobber for å utvikle den digitale kompetansen i befolkningen gjennom en rekke prosjekter for Kompetanse Norge. I prosjekter sammen med blant andre Skatteetaten, Storebrand, KLP og idretten sprer vi kunnskap og engasjement gjennom digitale kanaler.

studiog17

Spoon: Med vårt studio i Oslo sentrum og inhouse kompetanse på lyd og bilde har du gode rammer for produksjonen. Ønsker du hjelp med markedsføringen av arrangementet i forkant, kan våre innholdsprodusenter og distribusjonsspesialister hjelpe. Vil du ta opp og redigere i etterkant, eller kanskje hente ut høydepunkter for å kunne bruke i dine digitale kanaler, har vi eksperter på det.

 

Kontakt Erik Aasheim eller Trond Svilosen