Spoon tok sølv under Gultaggen 2020

By 15/06/2020 Nyheter

CC Vest-teamet vant sølv i kategorien «Beste Influencer Marketing» under Gulltaggen 2020.

En vellykket kampanje med lokale ambassadører har gjort CC Vest attraktiv for nye målgrupper. CC Vestsiders-kampanjen ble også premiert med sølv i årets Gulltaggen.

Kjøpesenteret CC Vest kom til Spoon med en utfordring: Undersøkelser viste at unge kvinner så på CC Vest som et litt kjedelig og traust kjøpesenter. Derfor ble det satt i gang et omfattende arbeid med å fornye butikkutvalget og pusse opp eksisterende butikkonsepter. Samtidig ønsket CC Vest å se på hvordan de kunne spisse kommunikasjonen enda tydeligere mot kvinner i alderen 18-30 år.

– Vår idé var å lage Instagramkontoen CC Vestsiders. Her ville vi finne lokale, moteinteresserte og stilsikre vestkant-jenter som skulle lage en inspirerende kanal med og for lokale vestkantjenter, sier Helene Kvernaas på Spoons CC Vest-team.

Det er Madeleine L. Steensen (23), Kristine Winter (22, Helene Winter (25) og Martine Akersveen (22) som daglig fyller kanalen med inspirerende innhold fra butikkene på CC Vest. Viktigere enn at konseptet har vunnet pris, er det at senterledelsen og butikkene merker det på kundetilfanget.
– Sammen med de andre tiltakene vi har gjort for å nå målgruppen, har dette fungert veldig godt. Vi får positive tilbakemeldinger fra kunder og butikker, sier markedssjef Heidi J. Larsen.

Sandra Degrassi er butikksjef for Ambiente. Hun merker det når CC Vestsiders har vært hos henne.
– De er flinke til å plukke flotte varer, og jeg blir alltid veldig fornøyd når de tar bilder med våre plagg. Vi gjør mye på Instagram selv og har fått mange flere følgere etter at CC Vestsiders kom til, sier Degrassi.

Teamet bak CC Vest hos Spoon er kundeansvarlig Hans Havdal, distribusjonseksperter/innholdsprodusenter Helene Kvernaas og Alexandra Bonnier, samt innholdsprodusent/prosjektleder Eirin Hagstrøm.

– Det er veldig stas å få anerkjennelse for noe man har lagt mye arbeid i. Dessuten er vi veldig heldige som får jobbe med så inspirerende jenter som appellerer godt til målgruppen. De skal ha en stor del av æren for at konseptet har blitt en så stor suksess, avslutter Helene Kvernaas.

CC Vestsidersbestår av Madeleine, Kristine, Helene og Martine. Det er disse fire som daglig fyller kanalen med inspirerende innhold fra butikkene på CC Vest.

 

Vil du vite mer, ta kontakt med hans.havdal@spoonagency.no