Sølv i Byråprofil

By 27/11/2020 Nyheter
spoon_ansatte

Norske annonsører har rangert Spoon på andreplass i content/performancebyråer i Kampanje og Kantars måling.

De fleste ansatte fikk nyheten på sitt hjemmekontor, men en liten gjeng med oppgaver som bare kan gjøre på kontoret, samlet seg til en glad fotoshoot.

– Jeg trodde vi var en underdog, men kanskje vi ikke er det likevel?, var første kommentar fra kreativ leder Mats Michael Olsen.

Byråprofil er en undersøkelse som har eksistert siden 1970-tallet og har de siste drøye 30 årene blitt delt ut i samarbeid mellom Kampanje og Kantar. Det var Schibsted partnerstudio som vant, og iProspect som tok bronse.

Kampanje overrasket byråleder Marte Ramborg med telefon om nyheten, og hun ble naturlig nok glad og stolt.

– Det er fordi vi har fantastiske ansatte! Så handler det selvfølgelig også om kundene. Vi har kunder som er solide, profesjonelle oppdragsgivere som gir oss utfordringer og tillit, og kombinert med dedikerte og superflinke ansatte blir jo det bra!

Kampanje utfordret Ramborg på om hun siktet på førsteplassen neste år.

– Man skal aldri bli høy på seg selv, det er det farligste vi kan gjøre som byrå. Jeg er ydmyk og glad for andreplassen fordi jeg synes veldig mange andre byråer er så gode. Det gjør det enda morsommere å komme på pallen når konkurransen er hard, sier hun.

Det er norske annonsører som svarer på Byråprofil-undersøkelsen. Nærmere 500 annonsører og innkjøpere av kommunikasjonstjenester har svart i år.