Nye dyktige kollegaer har fått plass hos oss

By 09/08/2019 Nyheter

Som forberedelse på en travel høst, har vi benyttet sommerens overgangsvindu godt. Fire nye ansatte har de siste ukene fått plass hos oss.

– Disse nysigneringene gir oss enda mer kreativ kraft til å løse kundenes utfordringer, sier Spoons byråsjef Marte Ramborg.

Kreatør Cecilia Johansen kommer fra flere år i samme type stilling i Redink, der hun har jobbet med kunder som Mills og Coop.

Samtidig går digital distributør Helene Kvernaas og innholdsprodusentene Ole Jørgen Kløvjan og Eirin Hagstrøm rett fra skolebenkene på BI og Westerdals til jobber i Spoon.

– Vi heier på god spredning i både alder og kompetanse, og vi liker å gi unge og nyutdannede en sjanse hos oss. Alle tre har i løpet av det siste året prøvd seg som praktikanter og ekstrahjelper, og de har bevist at har det som kreves for å levere knallbra ideer, innhold og distribusjon for kundene våre, sier Ramborg.

Overgangsvinduet er ennå ikke helt lukket, avslører byråsjefen.

– Vi kommer til å ansette flere fremover. Akkurat nå ligger det ute en veldig spennende prosjektlederstilling som blir en nøkkelposisjon hos oss.

 

Vil du ha nyheter, intervjuer og innsikt fra Spoon rett i innboksen?
Abonner på vårt nyhetsbrev
 HER.