«Fung.ass.» fikk pris, Spoon fikk signert meter

By 07/10/2020 Nyheter

Denne uka var det ekstra stas i Spoons TV-studio. Selveste assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad fikk årets lederpris på direkten av HR Norge.

– Nakstad har blitt et nasjonalt symbol på kollektivt lederskap. Nakstad har klart å lede, og leder fortsatt et helt folk gjennom en lang og krevende situasjon, sa daglig leder i HR Norge, Even Bolstad da han overrakte prisen.

HR Norge var en av de organisasjonene som tok digitalt grep helt i starten av korona-pandemien. De har mange konferanser, og la om til digitale alternativer umiddelbart. Karoline Scheidefra HR Norge har sammen med resten av organisasjonen gradvis utvidet og forbedret det digitale tilbudet til sine medlemmer.

– Allerede på den første konferansen fikk vi veldig gode tilbakemeldinger. Siden det har vi stadig forbedret oss, vi lærer jo for hvert arrangement, sier Scheide.

Forretningsutvikler Trond Svilosen i Spoon har hatt hendene fulle siden pandemien tvang mange til å tenke annerledes.

– Vi har investert i mer utstyr, forbedret tilbudet og lært mye underveis. Det som var nytt i mars, er rutine nå. Det har vært slitsomt og lærerikt for både oss og kundene, sier Svilosen.

Nakstad signerte metermålet Spoon bruker for å sikre at alle gjester både foran og bak kamera overholder smittevernreglene.

– Det er vel det endelige beviset på at vi overholder smittevernreglene her?, spør Svilosen.

 

Trenger du hjelp med din digitale konferanse? Les mer her eller ta kontakt med trond.svilosen@spoonagency.no