CC Vest snudde seg raskt – og får ros av kundene

By 16/04/2020 Nyheter

Da Norge gikk i dvale, fikk det umiddelbar konsekvens for kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker i Oslo. Senterets håndtering av koronakrisen høster ros fra kundene.

Som alle ansvarlige aktører ønsket CC Vest å bidra til å stanse koronasmitten, og iverksatte umiddelbare og strenge smitteverntiltak: hyppig renhold, tett frekvens på desinfisering av alle kontaktflater, antibac-dispensere og strenge tiltak ved serveringsstedene.

Strategien bak tiltakene er først og fremst ment å gi kunden en sikker handel på senteret.

– Det skal, som alltid, være trygt å handle på CC Vest. Vi iverksatte svært tidlig tiltak som er med å bidra til å begrense spredning av koronaviruset. Føre-var-prinspippet ligger til grunn for alt vi gjør, vi skal hele tiden ligge i forkant av de krav og forventninger både helsemyndighetene og våre kunder har. På CC Vest gjør vi alt for å hjelpe våre kunder og ansatte. Det skal være en trygg arbeidsplass og det skal være trygt å handle hos oss, sier Heidi Larsen som jobber som markedssjef på CC Vest.

Tydelig informasjon

CC Vest var tidlig ute med informasjon til sine handlende, både fysisk i senteret og i digitale kanaler. Hensikten var todelt: å sette kundene i stand til å beskytte seg selv og andre mot smitte, samt å trygge kundene på at CC Vest tok situasjonen på alvor. Det ble derfor også reservert egne åpningstid for mennesker i risikogruppen.

Lanserer nye tilbud
Da den første fasen med å håndtere selve smittefaren var under kontroll, tok CC Vest en proaktiv holdning. Når færre kunder kan komme til butikkene, må butikkene komme til kundene.  Butikkene deler også råd og tips til hva folk kan gjøre nå som de er mye hjemme.

– Det er færre kunder på senteret nå enn til vanlig, men vi er likevel fornøyde med at vi har klart å opprettholde en tilnærmet normal drift under denne krisen. Jeg er imponert over hvor langt flere av medarbeiderne på CC Vest strekker seg for å hjelpe til der de kan, skryter Heidi Larsen av sine medarbeidere.

Hjemme best med CC Vest 

Som et tiltak ble det utarbeider et filmkonseptet som blir distribuert i CC Vest sine digitale flater, kanalen har fått navnet “Hjemme best med CC Vest”  og består av flere korte filmer.  Filmene som løpene publiseres på sosiale medier inneholder det gode tips til hva du kan gjøre hjemme i denne perioden. Alt fra frisør- og hårtips, tips fra gullsmeden om hvordan du kan pusse sølv og smykker, tips til hjemmetrening med utstyr fra sportsbutikkene, eventyrfortelling fra bokhandelen, hjemmespatips fra parfymeriet, matlagningstips og tips til hvordan du kan stelle med hjemmet både ute og inne.

– Det er gøy å se at CC Vest får ros av kundene sine, både på senteret og i sosiale kanaler. For oss i Spoon har det vært inspirerende å jobbe med en kunde som både evnet å ta krisen på alvor,  og tenke proaktivt i en utfordrende situasjon. Vi har måttet planlegge opptak der smittevernet ivaretas, så noen ting er klart litt mer tungvint enn ellers, men som CC Vest også sier – når alle er innstilt på å få det til, finner vi løsninger, sier byråleder i Spoon, Marte Ramborg.

Slik får du gamle skatter til å skinne igjen ✨

Tid til overs? Perfekt tidspunkt for å finne frem smykker og sølvtøy! Thomas Heyerdahl viser deg hvor enkelt det er å få gamle skatter til å skinne igjen ✨Husk lyd 🔈

Gepostet von CC Vest am Sonntag, 29. März 2020

Se flere filmer her; https://www.facebook.com/watch/ccvest/292710888380114/