Business – but not as usual

By 18/03/2020 Nyheter

I krisetider blir det alltid tydelig hvor viktig kommunikasjon er. At den er riktig, relevant, forståelig og kommer ut raskt. Vi i Spoon er på jobb for å gjøre det lille vi kan for å holde samfunnet i gang. 

Som alle andre har vi i Spoon hatt en merkelig uke, der hverdagen vår er snudd opp-ned på kort tid. Vi er på jobb, men på helt andre måter og helt andre steder enn vi pleier. Noen av våre kunder rammes hardt av korona-krisen og får mindre å gjøre. Mens noen, som KIWI, har en samfunnskritisk rolle og har mer å gjøre enn noensinne.

Noen av våre vanlige oppdrag er naturligvis avlyst og utsatt, som workshops, fysiske møter og opptak der det ikke er mulig å følge rådene for å unngå smitte. Kampanjer blir utsatt, for alles oppmerksomhet er selvsagt rettet mot korona.

Samtidig blir både vi og alle rundt oss kreative for å komme så nær en normalsituasjon som mulig. Vi gjennomfører møter digitalt, vi blir endelig eksperter på samhandlingsløsningene vi har fra før, og vi rigger om studio til online konferansescene og webinarløsning.

Vi i Spoon er rammet økonomisk i likhet med så mange andre. Men det er folk og bedrifter som er rammet langt hardere enn oss, og særlig får vi perspektiv på tingene når vi inkluderer resten av verden i dette bildet. Vi vil klare oss, og vi ønsker det beste for alle som merker dette. Spesielt der det kan gå ut over liv og helse.

La oss alle håpe at disse strenge smitteverntiltakene virker, og at vi gradvis kan komme tilbake til en slags normal. Og da skal vi ta med oss de gode tingene vi har lært underveis: de effektive virtuelle møtene, de nyttige digitale samhandlingsplattformene og ikke minst; hvor stor pris vi egentlig setter på hverdagen og det å henge med våre dyktige, dedikerte, flinke og løsningsorienterte kolleger, kunder og samarbeidspartnere.

 

Marte Ramborg

Byråleder